Sluit menu

De vijf troeven van hotelvastgoed.

Wilt u ook zorgeloos kunnen genieten van een extra maandelijks inkomen en de voordelen van vastgoed? Maar heb je schrik van de nadelen? Wij geven je vijf redenen waarom een investering in een hotel dan het overwegen waard is.

Hallo, ik ben Céline Zandecki, vastgoedadviseur bij Bricks and Leisure. Investeren in hotels is nieuw voor velen, maar toch kan je het deels vergelijken met zelf op hotel gaan.

1. De investering is zorgeloos

Ben je ooit al op hotel geweest zonder te betalen? Ik ook niet. Dankzij het concept van hotelvastgoed ben je gevrijwaard van wanbetalers, leegstand en brokkenmakers. Je spaargeld is veilig in handen van een professionele uitbater, waardoor jij op beide oren kan slapen.  

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

2. Mede-eigenaar hele hotel

Krijg je enkel opbrengsten uit je eigen kamer? Zeker niet! Je deelt samen met de andere investeerders in de winsten van het hele hotel. Dit betekent alle hotelkamers, restaurant, bar, seminarieruimtes, eventueel wellness, … Zo verkrijg je maandelijks een extra inkomen.

3. Meerwaardepotentieel

Dit moet je toch zeker toegeven. Nergens vind je nog vastgoed aan de prijzen van 15 jaar geleden. Wat zal de toekomst dus geven? Een hotelvastgoedinvestering is beschermd tegen inflatie en een goed draaiend hotel stijgt altijd meer in waarde. De huur ook trouwens.

4. Erkende wereldspeler

Zoals eerder gezegd, geef je je spaargeld in handen van een professional. Zelf wil je natuurlijk geen heel hotel uitbaten en de vraag is ook je het goed zou doen. Een professional kan terugvallen op vast cliënteel, goede service en naamsbekendheid.

Als u niet samenwerkt met een erkende wereldspeler, wat zijn dan precies de risico's bij een vastgoedinvestering? Ondek ze hier!

5. Veilig alternatief

Laat ons één ding ook onder ogen zien. Spaarboekjes brengen nauwelijks nog iets op, aandelen zijn bijzonder risicovol en iedereen zegt dat bitcoins gewoonweg een bubbel zijn. Maar als die barst, heb je nog altijd de zekerheid van jouw hotelkamer die jou maandelijks een extra inkomen oplevert.

Zin gekregen in een investering met room service? Bekijk dan zeker eens onze hotelprojecten.

Wil je meer weten over het fenomeen van hotels? Hier kan u meer te weten komen over het verleden, het heden en de toekomst van hotelvastgoed.

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.