Sluit menu

 

1. Eigen gebruik

Wie droomt er nu niet van een tweede verblijf in het binnen- of buitenland? Lekker ontspannen, samen met het gezin. Met een vakantiesuite ontvlucht je die dagelijkse sleur en kan je op het gemak genieten van een weekendje of weekje weg.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

2. Huuropbrengsten

Het andere grote voordeel aan een vakantiesuite is dat je er ook geld aan verdient. Een verhuurservice zorgt ervoor dat de suite verhuurd wordt, als jij niet aanwezig bent. Op die manier creëer je een extra aanvullend inkomen zonder ermee bezig te zijn. Handig toch?

3. Zorgeloosheid

Ten derde, hoef je je geen zorgen te maken rond paperassen, wanbetalers, onderhoud of leegstand. Want in tegenstelling tot een klassiek tweede verblijf neemt een professionele beheerder alles op zich waardoor jouw vakantiesuite in veilige handen is.

4. Erkende speler

Ten slotte worden vakantiesuites en parken beheerd door erkende internationale spelers die kunnen terugvallen op trouw cliënteel en naamsbekendheid. Dit geeft nog die extra betrouwbaarheid en zekerheid aan jouw investering.

Video: Drie redenen waarom verhuren met een wereldpartner

5. Domein met faciliteiten

Vakantiesuites zijn gelegen op fantastische domeinen met tal van faciliteiten. Denk maar aan een zwembad, minigolf of omnisport-terrein. Bij een traditioneel tweede verblijf zou dit een fortuin kosten, maar met een vakantiesuite krijg je dit er gewoonweg bij. Vergeet dus niet om je zwembroek mee te brengen.

Benieuwd naar onze vakantiesuites van Holiday Suites. Bekijk dan gerust dit project middenin de natuur.

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.