Sluit menu

 

 

1.  Luik, de stad in heropbloei, zowel op toeristisch als op economisch vlak. Naast het vernieuwde station en bloeiende winkelcentra zijn er nog tal van andere renovatiewerken uitgevoerd.  De totale kostprijs, gesponsord door de EU, Vlaamse en Waalse overheid, bedroeg iets meer dan 500 miljoen euro. Natuurlijk kan toerisme dan niet uitblijven. Wist jij bijvoorbeeld dat Luik al 50.000 overnachtingen per maand telt in het toeristische hoofdseizoen?

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent vastgoed?

 

2. Brugge, het toeristisch hart van Vlaanderen, waar herenhuizen voor fortuinen verkocht worden. De oude stad blijft ontzettend veel toeristen aantrekken, denk maar aan de duizenden Japanners. Deze prachtige grootstad als investeringslocatie met beloftevolle hoge opbrengsten, wie kan daar nee tegen zeggen?

3. Gent, waar je op elke vierkante meter een student kan vinden, naast de uitbundige cultuur, economie en toerisme die in deze stad leven. Je zou wel kunnen stellen dat Gent alles heeft. Uiteraard heeft dit als enige nadeel dat de vastgoedprijzen reeds vrij duur zijn. Kan je iets aan de juiste prijs op de kop tikken, doe je sowieso wel een goede deal.

Benieuwd naar welke projecten wij momenteel lopen hebben? Bekijk ze hier!

Jouw favoriete investeringslocatie gevonden, dan ben je wellicht wel iets met deze 7 tips om succesvol te investeren in vastgoed!

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.