Sluit menu

Strikt genomen was ik gezien mijn leeftijd niet meer zinnens om nog bijkomende investering te doen. Mijn zoon had ondertussen, bij “Bricks & Leisure” al een hotelkamer gekocht in een nog op te richten hotel in Han sur Lesse. Onverwacht kwam een hotelkamer vrij in het mooie en gezellige hotel “Radisson Blu Balmoral “ in Spa.

Aangezien ik me sowieso niet moest inlaten met uitbating en verhuring en ik bovendien over mijn suite gratis (mits kleine onkosten vergoeding) kon beschikken gedurende 7 nachten/j. Ook heb je de mogelijkheid gedurende het jaar met een flinke korting van 10 a 25 %, afhankelijk van het seizoen, gebruik te maken een kamer. Ik heb kunnen vaststellen dat de Radisson Blu prima wordt gerund.

Van Bricks & Leisure krijgen we een paar keer per jaar een uitnodiging om klantenevenementen bij te wonen. Dan hebben we de gelegenheid ook kennis te maken met andere investeerders om o.a. ervaringen te delen en waar we ook de medewerkers van Bricks & Leisure treffen om eventuele vragen te stellen. Anderzijds worden vragen of probleempjes, telefonisch of per mail,  vlot beantwoordt door de vriendelijke secretaresse.

Aangezien ik nog niet voldoende lang eigenaar ben weet ik niet wat het uiteindelijk rendement zal zijn, daarvoor zal ik moeten wachten tot volgend jaar.
Ik hoop uiteraard op een mooi rendement en een correcte meerwaarde."

Eddy P.,  gescheiden, vader van 1 zoon, woont in Geraardsbergen, gepensioneerd ambtenaar. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.