Sluit menu

Village Les Bois d’Ourthe

Jouw designchalet in de Belgische Ardennen

Kom nu volledig tot rust in de natuur

Village Les Bois D'Ourthe: Een vernieuwend concept in de Belgische Ardennen waarbij we te midden van een ongerept loofbos moderne, strak ingerichte chalets bouwen. Hun hedendaagse vormgeving is een lust voor het oog, en bovendien zijn de chalets heel milieubewust opgebouwd. 

Het resultaat: een deugddoende frisheid in de zomer en een knusse warmte in de winter. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over herstellingen of renovaties, want alles is splinternieuw. 

Eén van de redenen waarom jaarlijks toeristen naar de Ardennen trekken, is de prachtige natuur. Nergens anders kunt u die zo intens en van dichtbij beleven. Het landschap glooit, de kleurrijke bossen nodigen uit voor urenlange wandelingen en het kabbelende water van beekjes en rivieren oefent aantrekkingskracht uit op mens en dier. 

Wandelen, fietsen, varen of rijden; lente, zomer, herfst of winter: in de Ardennen kan de natuur ongestoord haar gang gaan en bent u te gast. En voor we het vergeten: uw tuin in Les Bois d’Ourthe is liefst 27 hectare groot! 

 
Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.