Sluit menu
 

Core buisness

Aankoop

Jaren voor de bouw start, voert Bricks & Leisure marktstudies uit en prospecteert het de beste gronden in een bepaalde regio. Het bedrijf kiest voor locaties op basis van de toekomstvisie en kijkt daarbij vijf tot vijftien jaar vooruit: komt er nog infrastructuur bij? Welke zijn de randomstandigheden? Welke partners stappen mee in het project? Bricks & Leisure selecteert zo altijd gronden met het oog op de beste meerwaarde voor zijn klanten.

Vergunning

Voor elke interessante locatie ontwerpt de afdeling planologie een zo geschikt mogelijk project. Respect voor de omgeving en overleg met de lokale besturen draagt Bricks & Leisure daarbij hoog in het vaandel. Winstmaximalisatie voor alle partijen is het doel.

Verkoop

Voor de bouwwerkzaamheden starten, commercialiseert en verkoopt Bricks & Leisure de wooneenheden. Tijdens de lancering hanteert het bedrijf uitzonderlijke voorwaarden, waardoor de financiering van het project versneld rond raakt. Bricks & Leisure gaat steeds voor de best mogelijke prijs- kwaliteitverhouding.

Bouw

Bricks & Leisure werkt samen met bekende aannemers en zorgt zo voor een kwalitatieve en tijdige oplevering. Bedoeling is de projecten zo e ciënt mogelijk te realiseren en ze dus tegen de beste prijs aan te bieden.

Uitbating

Voor de uitbating van hotels en vakantieparken werkt Bricks & Leisure samen met gerenommeerde toeristische spelers als Holiday Suites, Radisson Blu en Accor. Hun expertise garandeert een professionele uitbating, waardoor klanten genieten van mooie huurrendementen.

 

Students and young graduates

Bricks & Leisure biedt pasafgestudeerde masters de kans om hun eerste stappen te zetten naar een succesvolle carrière. Via een traineeship, waarbij variatie, coaching en ontwikkeling centraal staan, kunnen ze uitgroeien tot volwaardige projectontwikkelaars. Bij Bricks & Leisure belanden gemotiveerde sollicitante in een omgeving die hen begeleidt in de verschillende aspecten van projectontwikkeling.

Trainees komen terecht in een aangename werksfeer met een jong en dynamisch team waar ze begeleid worden door een eigen mentor met tonnen ervaring. Bovendien is er een mooi verloningssysteem voorzien en is er de mogelijkheid om na twee jaar een partnership aan te gaan.

Sales

Geniet van een kwaliteitsvolle verkooptraining waarbij u klanten bezoekt en contracten afsluit.

Marketing

Leer hoe u een deskundig marketingbeleid voor de projecten kan uitvoeren die u verzekert van een goede leadstroom.

Grondaankoop

Onderzoek de haalbaarheid van het project en onderhandel met de eigenaars.

Ontwikkelingsfase

Het is belangrijk dat u een goede relatie onderhoud met stadsbesturen en andere overheden. Bovendien onderhandelt u met aannemers en architecten.

Solliciteer hier
Schrijf u in op de nieuwsbrief
  • We behandelen uw gegevens net zoals ons vastgoed. Met de grootste zorg.